60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

23

December

75-vjetori i çlirimit të Tropojës

Më datë 16.10.2019 në Bashkinë Tropojë u festua 75-vjetori i çlirimit të Tropojës.
Në këtë aktivitet përkujtimor mori pjesë Prefekti i Qarkut Kukës z.Zenel Kuçana, Kryetari i Këshillit të Qarkut Kukës z.Abdulla Domi.Kryetari i Bashkisë Tropojë z.Rexh Byberi, drejtues të degëve territoriale në Bashkinë Tropojë, Organizata e LANÇ, përfaqësues të familjeve të dëshmorëve, qytetarë të Qytetit B.Curri etj.
Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana në fjalën përshëndetëse për të pranishmit ndër të tjera theksoi: në këtë përvjetor respekt dhe përulje me krenari përpara heroizmit, luftës, përpjekjeve, sakrificave të dëshmorëve e heronjëve që

Read more

23

December

Takim në Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit me tematikë: Marrja e masave për menaxhimin e mbetjeve urbane dhe sistemimi i vend depozitimeve ekzistuese në Qarkun Kukës.

Me datë 15.10.2019 në ambjentet e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit u zhvillua takimi me tematike: Marrja e masave për menaxhimin e mbetjeve urbane dhe sistemimi i vend depozitimeve ekzistuese në Qarkun Kukës.
Në këtë takim morën pjesë Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z. Blendi Klosi, Prefekti i Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana, përfaqësues të tjerë të Ministrisë, drejtues dhe specialistë të turizmit të Bashkive Kukës, Tropojë dhe Has.
Në takim u diskutua mbi gjëndjen aktuale të Mjedisit në të tre bashkitë, ku në fokus u vunë problematikat kryesore. U diskutuan projekte për

Read more

23

December

Vizitë pune nga prefekti i Qarkut Dibër z. Nexhbedin Shehu me administratën e tij

Më dt 10.10.2019 Prefekti i Qarkut Kukës Z. Zenel Kuçana priti në një vizitë pune, Prefektin e Qarkut Dibër z. Nexhbedin Shehu së bashku me administratën e tij.
Vizita është realizuar me qëllim shkëmbimin e përvojave dhe eksperiencave ndërmjet administratave respektive.
Axhenda e takimit përfshiu vizitë në muzeun e qytetit të Kukësit, Kullën e Qëndresës, Muzeu i Policisë së Qarkut Kukës, dy urat mbi lumin e Drinit të Bardhë (kulla e Lumës) e Drinit të Zi, stadiumin e ri që po ndërtohet në qytetin e Kukësit.
Në fund, nga administratat u vizituan edhe dogana dhe

Read more

23

December

Përurimi i monitorimit me kamera digjitale i qytetit të Krumës.

Më datë 9.10.2019 në Komisariatin e Policisë Has u përurua monitorimi me kamera digjitale i qytetit të Krumës.
Ky sistem monitorimi do të funksionojë 24 orë dhe do të kontrollohet nga salla operative e Policisë vendore të Krumës, për të evidentuar të gjitha shkeljet që mund të bëhen në rrugët e qytetit. Kamerat dhe instalimin e tyre janë mundësuar nga sipërmarrësi nga Hasi, z.Myrteza Qarri, duke kontribuar kështu për qytetin e tij.
Kruma është qyteti i dytë në qark i pajisur me një sistem monitorimi me kamera pas Kukësit.
Pajisja me kamera digjitale e

Read more

23

December

75-vjetori i krijimit të Brigadës 24- sulmuese partizane

Më datë 4.10.2019 u mbajt në Bicaj, ceremonia përkujtimore të 75-vjetorit të krijimit të Brigadës 24-Sulmuese Partizane.
Kjo datë do të kujtohet brez pas brezi si dita e krijimit të formacionit më të madh luftarak të krahinës së Lumës një ngjarje e shënuar, jo vetëm për popullin e Kukësit, por edhe për Luftën Antifashiste Nacional Çlirimtare të popullit tonë. Kukësianët janë shquar në historinë shumë shekullore të popullit shqiptar, për ideale të larta patriotike dhe dashurinë e madhe për atdheun ku kanë dhënë jetën me

Read more

23

December

Takim me drejtuesit e Arsimit në Kukës

Sot me dt 2.10.2019 Prefekti i Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana organizoi një takim me drejtuesit e zyres Arsimore të Bashkisë Kukës si dhe me drejtorët e shkollave të Njesive administrative Qendër (qyteti Kukës), Bicaj, Shtiqën, Tërthore dhe Kolsh.
Ku u trajtuan këto çeshtje:
1-Fillimi i vitit të ri shkollor 2019-2020 në arsimin 9-vjeçar dhe të mesëm.
2-Festimi i 75-vjetorit të Çlirimit të Atdheut si dhe disa festave tjera lokale te bashkisë Kukës.
3-Mbrojtja e ambientit dhe mjedisit si brenda territorit të shkollës edhe jashtë saj.

Në këtë takim nga drejtuesit e shkollave u raportua

Read more

13

August

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë Tropojë 13.08.2019

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë Tropojë  13.08.2019

Në zbatim të ligjit 139/2015 “Për Vëtëqeverisjen Vendore” Kreu IX “Përbërja,Krijimi,Mënyra e Organizmit,Kompetencat dhe Detyrat e Këshillit Bashkiak” neni 48 ‘Mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak”pika 6 germa a,me datë 13.08.2019 ne sallen e takimeve te Nenprefektit Tropoje u zhvillua mbledhja e parë të konstituimit të Këshillit te Bashkise Tropojë..

Ishin te pranishem ne kete mbledhje te pare te konstituimit te Keshillit te ri të Bashkisë Tropoje të dalë nga zgjedhjet e dates 30 Qershor 2019

Read more

05

August

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë Has 05.08.2019

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë Has   05.08.2019

Në zbatim të ligjit 139/2015 “Për Vëtëqeverisjen Vendore” Kreu IX “Përbërja,Krijimi,Mënyra e Organizmit,Kompetencat dhe Detyrat e Këshillit Bashkiak” neni 48 ‘Mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak”pika 6 germa a,me datë 05.08.2019 në Krumë ne sallen e takimeve te Keshillit Bashkiak Has u zhvillua mbledhja e parë të konstituimit të Këshillit te Bashkise Has.

Ishin te pranishem ne kete mbledhje te pare te konstituimit te Keshillit te ri të Bashkisë Has të dale nga zgjedhjet e dates 30 Qershor

Read more

03

August

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë Kukës 02.08.2019

Mbledhja e konstituimit të Këshillit Bashkiak dhe Kryetarit të Bashkisë   Kukës 02.08.2019

Në zbatim të ligjit 139/2015 “Për Vëtëqeverisjen Vendore” Kreu IX “Përbërja,Krijimi,Mënyra e Organizmit,Kompetencat dhe Detyrat e Këshillit Bashkiak” neni 48 ‘Mbledhja e parë e Këshillit Bashkiak”pika 2,si dhe Vendimit Gjykatës së Apelit Tiranë të Kolegjit Zgjedhor nr 48 dhe me nr akti 49 datë 25.07.2019 Protokolluar me nr 13908 datë 25.07.2019 po të kësaj gjykate ,me datë 02.08.2019 në Institucionin e Prefektit Qarkut Kukës u zhvillua mbledhja e parë të konstituimit të Këshillit Bashkiak Kukës.
Ishin

Read more

26

July

Aktivitete dhe takime të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës Korrik 2019.

Aktivitete dhe takime të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës Korrik 2019.

Me datë 04.07.2019 u zhvillua ne sallen e takimeve ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes analiza mujore e punes se administrates per muajin Qershor 2019.Ne kete analize u vleresua se eshte punuar mire nga te gjithe punonjesit e administrates dhe se ka pasur nje angazhim te kenaqshem te gjithe punonjesve per te realizuar detyrat dhe objektivat e caktuara.

Me date 05.07.2019 ne PKK Qafe Morine nga Bashkia Tropoje dhe Komuna Gjakove  u organizua nje ceremoni

Read more