Bashkë me deputetin dhe të deleguarin politik per Qarkun Kukës, Z.Pandeli Majko, në nje takim miqësor me Ambasadorin e Mbretërisë së Arabisë Saudite ne Tiranë Z.Feisal Hıfzı, ku diskutuam per bashkëpunim dypalësh dhe tema me interes të përbashkët.