Kontakt

[separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”short” margin=”25″ title=”Rreth Nesh”]

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh.
Prefektura e Qarkut të Kukësit përbehet nga 3 bashkitë: Kukës,Tropojë dhe Has.
Territori i Prefekturës së Qarkut të Kukësit kufizohet në verilindje dhe deri në lindje me Kosovën, në jug me Qarkun e Dibrës, në jugperëndim me Qarkun e Lezhës, në perëndim me Qarkun e Shkodrës dhe në veriperëndim me Malin e Zi.

  [row][one_half][/one_half][one_half][/one_half][/row]

  [separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”short” margin=”25″ title=”Kontakt”]
  Sekretaria e Institucionit

  Telephone: 02422 2378
  Adresa e email te prefektures: prefekti.kukes@mb.gov.al
  Adresa e email e sekretarit te pergjithshem: domiabdulla@gmail.com

   

  Prefektura E Qarkut Kukes

  Adresa: Sheshi “Skënderbej”
  Email:  prefekti.kukes@mb.gov.al
  Web: https://prefekturakukes.gov.al/