Me rastin e ditës së flamurit dhe të çlirimit ishte kënaqësi të prisnim vizitë Kryeministrin e Kosovës Z.Albin Kurti, ku bëmë dhe homazhe tek varrezat e dëshmorëve, gjithashtu nderuam me vizitë varrin e dëshmorit të atdheut Hasan Prishtina.
Gëzuar festat e Nëntorit!