Posts grid page

Takim me Taskë-Forcën Vendore të Luftës kundër Kultivimit e Trafikimit të Kanabisit në Qarkun Kukës
April 28, 2021
Sot nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Z.Zenel Kuçana u zhvillua takimi me Taskë-Forcën Vendore të Luftës kundër Kultivimit e Continue reading
Inagurimi i varrezave të dëshmorëve në qytetin e Kukësit.
April 21, 2021
Sot në qytetin e Kukësit u bë inagurimi i riparimit të plotë të varrezave të dëshmorëve të punës dhe LANÇ Continue reading
Vizitë në aeroportin ZAID “FLATRAT E VERIUT”
April 12, 2021
Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, inspektoi punimet që po bëhen në Aeroportin e Kukësit. Ky Aeroport ndërkombëtar i dyti Continue reading
Ceremoni simbolike ditëlindjeje në Administratën e Prefektit të Qarkut Kukës
April 7, 2021

Sot me një ceremoni simbolike dhe të thjeshtë Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana së bashku me administratën e tij, Continue reading

Gëzuar festën e Pashkëve!
April 4, 2021

Për të gjithë besimtarët e besimit katolik, Gëzuar festën e Pashkëve, qofshin Pashkë të bardha me fat e mbarësi për Continue reading

Vizitë në bashkinë Tropoje për ndjekjen e procesit të vaksinimit…
April 4, 2021

Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana i shoqëruar nga Dr. Nj.V.K.Sh. z. Avni Boshnjaku dhe N/Prefekti i Bashkisë Tropojë Continue reading

Takim pune me drejtuesit e degëve territoriale.
March 18, 2021
Sot me dt. 18/3/2021 Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana,zhvilloi takim pune me drejtuesit e degëve territoriale dhe institucioneve të Continue reading
Takim pune i Prefektit të Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana, për parandalimin e trafikimit të personave, për periudhën Janar- Dhjetor 2020
March 17, 2021

Sot me datë 17.03.2021, në sallën e mbledhjeve të Hotel Amerika Kukës, u zhvillua takim një pune nga Prefekti i Continue reading

Takim pune me Drejtorin e Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, z. Blendi Skënderi dhe drejtorin e AKU, dega Kukës z. Isak Shehu
March 12, 2021

Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, priti në një takim pune z. Blendi Skënderi, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Continue reading