Home

[separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”fullwidth” title=”Njoftimet e fundit”]
[button link=”https://prefekturakukes.gov.al/category/aktivitete/” color=”default” size=”medium” style=”simple rounded” icon=”fa fa-bullhorn” icon_pos=”left” target=”_blank” lightbox=”true”]Shiko të gjitha njoftimet[/button]
[separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”fullwidth” margin=”25″ title=”Prefektura Qarku Kukës”]
[portfolio layout=”grid” columns=”3″ number_posts=”3″ filter=”no” excerpt_count=”0″ show_title=”yes” show_hover=”yes” loadmore_btn=”no”]

Profili i Prefektit të Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana

Datëlindja : 17.05.1956.
Lindur në Tropojë banues në Tiranë
Gjendja shoqërore : I martuar me dy femijë.
Arsimimi: I lartë ushtarak

Përvoja në punë :
1997-1998: Komandant Brigade në Tropojë
2000-2004: Komandant i Rregjimentit Raketave dhe Artilerisë K/Ajrore Marikaj Tiranë.
2006-2008: Komandant i Detashmentit (Brigadës) së Raketave në Tiranë.
Tituj nderi: Për kontribute të veçanta mban statusin  Veteran i Luftës së UÇK Kosovë.

Me Vkm nr 630 datë 01.11.2017 Emërohet Prefekt i Qarkut Kukës.

[separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”fullwidth” margin=”5″ title=”Qarku Kukës” subtitle=”Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh. Prefektura e Qarkut të Kukësit përbehet nga 3 bashkitë: Kukës,Tropojë dhe Has.”]
[separator headline=”h3″ style=”left” width_style=”fullwidth” margin=”25″ title=”Lajmet e fundit”][recentposts layout=”carousel” slideshow=”true” columns=”4″ number_posts=”10″ orderby=”date” order=”DESC” excerpt_count=”6″ show_readmore=”yes” readmore_text=”Shiko më tepër” show_author=”no” show_thumb=”yes” pagination=”yes”]