Takim me përfaqësues të Komitetit të Veteranëve dhe Organizatës së Familjeve të Dëshmorëve.

.roboGalleryLoaderSpinner{margin:50px auto;width:50px;height:40px;text-align:center;font-size:10px;}.roboGalleryLoaderSpinner > div{background-color:#333; height:100%; width:6px; display:inline-block; -webkit-animation:roboGalleryLoader-stretchdelay 1.2s infinite ease-in-out; animation:roboGalleryLoader-stretchdelay 1.2s infinite ease-in-out;}.roboGalleryLoaderSpinner .roboGalleryLoaderRect2{-webkit-animation-delay:-1.1s; animation-delay:-1.1s;}.roboGalleryLoaderSpinner .roboGalleryLoaderRect3{-webkit-animation-delay:-1.0s; animation-delay:-1.0s;}.roboGalleryLoaderSpinner .roboGalleryLoaderRect4{-webkit-animation-delay:-0.9s; lexo më tepër...

Prezantimi i Prefektit të ri të Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË PREFEKTI I QARKUT KUKËS                                                                                                                   Kukës, më  03.11.2017 Prezantimi i Prefektit të ri të Qarkut Kukës z.

lexo më tepër...