Blog Title Here

Prefektura Kukës

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh.Shiko më tepër.

Lidhje të rëndesishme

Bashkia Kukës

Kryeministria

Programi i Transparences

Asambleja Europiane e Qarqeve

Programi i Prefektures Kukes

Kalendari i Eventeve