Gëzuar Fitër Bajramin!

Të nderuar besimtar të besimit Islam !
Gëzuar Fitër Bajramin !
Agjerimi dhe ushtrimi i riteve fetare edhe këtë vit eshte diktuar nga kushtet e pandemisë , por kjo i shton dhe i pasuron akoma më shumë vlerat e besimit dhe besimin tek Zoti .
Rritja shpirtërore duhet të mbizotrojë mbi çdo gjë tjetër , vetëm kështu do të jemi më , humanitar dhe mbështetës për njëri-tjetrin dhe në mënyrë të veçantë për ata njerëz që kanë më shumë nevojë .
Gezuar Fiter Bajramin !
Mbarësi paçi gjithmonë ju dhe familjet tuaja !