Takim i mbajtur nga Prefekti , Date 6 janar 2016

Me date 06.01.2016 Prefekti i Qarkut Kukes z.Liman Morina zhvilloi nje takim me perfaqesuesit e Autoriteti Rrugor Shqiptar, perfaqesuesit e firmave te mirembajtjes se rrugeve,perfaqesues te policise rrugore, drejtues te institucioneve si dhe perfaqesues te bashkive te Qarkut Kukes. Nga ana e z.Liman Morina u dhane porosi qe nga ana e autoriteteve kontraktore te merren [...]