PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Vizitë në Komunitetin Mysliman Kukës me rastin e Festës së Fitër Bajramit.

Me rastin e festes se Fiter Bajramit me date 15.06.2018 ne ambientet e Myftinisë se Rrethit  Kukes,Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes z Abdulla Domi se bashku me Pergjegjesin e Sektorit te Kompetecave Vendore z Ilmi Lisha,zhvilluan nje vizite dhe uruan drejtuesit dhe perfaqesuesit e ketij komuniteti per kete dite feste.
Me kete rast perfaqesusesit e Institucionit te Prefektit te Qarkut falenderuan Kryemyftinë e Kukësit z Islam Hoxha dhe gjithe komunitetin mysliman per frymen e mirekuptimit dhe te tolerances fetare qe perhapin ne te gjithe bashkine Kukes si dhe kerkuan qe kjo fryme miqesie dhe solidariteti te thellohet akoma me shume ne te ardhmen per nje paqe sociale ne mes njerezve kudo qofshin ato.
Edhe nga ana e Kryemyftiut te Kukesit z Islam Hoxha pati nje falenderim per te gjithe Institucionet ne pergjithesi por edhe per Institucioni e Prefektit te Qarkut ne veçanti per viziten dhe per urimet e percjella si dhe per respektin e treguar ndaj komuniteteve fetare,per nje paqe sociale dhe fetare.
Me kete rast nga ana e z Domi u dha nje mesazh urimi per te gjithe komunitetin mysliman me ane te nje interviste dhene per Tv Kukesin.

Kukes 15.06.2018.