Prefektura Qarku Kukës

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh. Prefektura e Qarkut të Kukësit përbehet nga 3 bashkitë: Kukës,Tropojë dhe Has.

Qarku Kukës

Lajmet e fundit