Lugina Valbonës mori energji 100%, pas shumë sakrificash u bë e mundur riparimi i shumë difekteve të shkaktuara nga kushtet e vështira atmosferike.
U vendosën 20 shtylla, 40 traversa, u riparuan dy kabina plotësisht të cilat ishin të dëmtuara.
Falë punës të grupeve teknike të OSHE prej 12 ditësh dhe pse koha nuk i ka favorizuar aspak.
Faleminderit N/prefektit dhe gjithë Agjensisë Tropojë për përkushtimin dhe punën e bërë gjatë këtyre ditëve.