URIM
I P R E F E K T I T T Ë Q A R K U T K U K Ë S P Ë R V I T I N E RI 2017
Të dashur Qytetarë të Qarkut Kukës.
Të nderuar Punonjës të Policisë,të Mbrojtjes Rajonale ,të Administratës Qendrore dhe Vendore,të Shëndetësisë dhe Arsimit,Veteranë,Nxënës,të Rinj dhe Emigrantë.
Te nderuar Drejtues te Institucioneve Vendore e Qendrore ne nivel Lokal.
Me rastin e festes se Vitit te Ri ne Emer te Qeverise Shqiptare dhe te Institucionit te Prefektit te Qarkut me lejoni tju uroj me gjthe zemer:
“ Gezuar 2017,qoftë nje vit i mbare dhe i shendetshem per te gjithe Ju”.
Qofshi gjithmone te lumtur ne familjet tuaja mbaresia dhe dashuria mbizoterofshin tek ju.
PREFEKTI I QARKUT
LIMAN MORINA
KUKES 28.12.2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *