REPUBLIKA E SHQIPËRISË

PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Aktivitet përkujtimor me rastin e 28 Nëntorit 105 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Me rastin ne 105 vjetorit te ngritjes se Flamurit te Pavaresise se Shqiperise me date 28.11.2017 ne sallen e pallatit te kultures “Hasan Prishtina” ne Kukes u organizua nje takim perkujtimor.

Ky aktivitet u zhvillua nga Institucioni i Prefektit te Qarkut Kukes ne bashkepunim me bashkine Kukes ,me Komitetin e Veteraneve dhe Organizaten e Familjeve te Deshmoreve te Atdheut.

Fjalen e rastit e mbajti kryetari Komitetit te Veteraneve te rrethit Kukes z Enver Onuzi ndersa te pranishmit i pershendeti edhe Kryetari Bashkise Kukes z Bashkim Shehu i cili i uroi te gjithe qytetaret e bashkise Kukes “Gezuar Festen e Flamurit.”

Pastaj ne emer te Institucionit te Prefektit te Qarkut dhe ne emer te Qeverise Shqiptare pershendeti Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana i cili pasi beri nje pasqyre te vlerave te luftes dhe dha mesazhin per bashkepunim per te festuar perhere bashke e per ecur drejt rruges europiane me dinjtet.

Per te pranishmit nga QKF u dha edhe nje koncert artistik.