Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës gjatë kësaj periudhe. Datë 09.10.2018.

1-Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca, me date 02.10.2018 moren pjese ne nje takim te organizuar komisariatin e policise se Hasit,ne te cilen u be hapja e zyres se pritjes se qytetareve dhe e policimit ne komunitet,financim i Qeverise Suedeze.Ne kete takim merrte pjese edhe zv ambasadorja e Suedise ne Tirane.

2-Ne fund te muajit Shtator 2018 ne nje takim te vecante z Kuçana priti edhe perfaqeueset e Ministrise se Finncave qe menaxhojne shkollat profesionale dhe diskutuan per te ardhmen e shkolles profesionale ne Kukes.U la detyre qe shume shpejt nepermjet Zyres se Punesimit ne Kukes te organizohet nje takim me bisnese dhe bisnesmene te qarkut Kukes per te parë priorioritetet qe mendohet per deget ne keto shkolla.

3-Me date 03.10.2018 u zhvillua ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes analiza mujore per Shtator 2018 ne te cilen u be nje bilanc i realizimit te detyrave dhe i problematikes se hasur

4-Me date 5 Tetor 2018 Prefekti i Qarkut z Kuçana zhvilloi nje takim me drejtuesit e Policise Vendore te Policise se Qarkut,te Kufirit dhe Migracionit si dhe Drejtorin e Deges se Doganes Morine si dhe pergjegjesit e pikave kufitare dhe te doganes ne Qaf-Morinë Tropoje e Qaf Prushi Has me te cilet diskutoi ne lidhje me problematikat e shfaqura nga nje grup banoresh te fshatrave kufitare ne lidhje me kalimin e miellit dhe te krundeve per bagetine familjare dhe veshtiresine qe hasin ne keto pika per kalim.Ai porositi autoritetet qe ta zbatojne ligjin ne raste te tila por te tregohen te kujdesshem kur behet fjale per furnizim familjar.

5-Me date 7 Tetor 2018 u zhvillua nje takim i rradhes me Koordinatorin e Pergjithshem dhe me Pergjegjesit e Sektoreve nga te cilet u kerkua pune me efektive ne realizimin e detyrave te ngarkuara ne kete muaj te mbushur me aktivitete te shumta

6-Me date 08.10.2018 u zhvillua takimi me grupin e Auditit te Ministrise se Brendshme dhe nga ana e Prefektit te Qarkut u dha porosi qe te krijohen kushte te mira puna per grupin auditues si dhe te merren masa per te vene ne dispozicon te ketij grupi te gjjtha materialet qe kerkohen per sektoret.