Sot, Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, priti në një takim pune zj. Clarisse Pastory nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë.
Prezenca në Shqipëri (Zëvendëskryetare e Prezencës) bashkë me dy bashkëpuntorët e saj. Në këtë takim mori pjesë dhe Sekretari i Përgjithshëm i administratës së Prefektit z. Ilmi Lisha.
Në fillim të takimit zj .Clarisse u shpreh se vinte për herë të dytë me detyrë nga organizata e OSCE për Shqipërinë në Kukes, ku u shpreh se gjithçka kishte ndryshuar për mirë në të gjithë vendin. Prefekti i uroj mireseardhjen në Qarkun e Kukësit zj. Clarisse.
Takimi u zhvillua në frymë konstruktive, duke lënë të hapur bashkëpunimin për rendin, sigurinë dhe probleme të tjera që lidhen me to.
Në fund të takimit në shenjë respekti Prefekti i dhuroj zj. N/Kryetare një dhuratë simbolike .