PREFEKTI I QARKUT KUKES

         

Takim me rastin e 7 Marsit Festes se Mesuesit

Kukes 07.03.2018

Me rastin e 7 Marsit festes se mesuesit , nga ana e DAR–Kukes u zhvillua nje aktivitet me pjesmarrjen e mesuesve aktivë si dhe atyre qe kane dale ne pension.

Ne kete aktivitet merrte pjese edhe Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana,Nenkryetari i Bashkise Kukes z Dylejman Nela,Drejtori i DAR Kukes z Skender Ahmeti si dhe prinder e te ftuar te tjere. Ne fjalen e tij z Skender Ahmeti pershendeti ne emer te DAR dhe falenderoi plejaden e madhe te mesuesve qe nder vite kane dhene dije per breza te tere.

Ai theksoi se pavaresisht veshtiresive nga ana e trupes mesimore ne shkalle Qarku ka pasur nje angazhim te madh per te realizuar te gjitha detyrat qe ju ngarkohen mesuesve.

Pastaj Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana ne emer te Qeverise Shqiptare dhe Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes pershendeti dhe ju uroj gezuar festen e7 Marsit ,duke garantuar se Qeveria Shqiptare dhe Institucionet pergjegjese do te bejne te gjitha perpjekjet per te garantuar kushte sa mete mira per mesuesit dhe per te plotesuar standartet e kerkuara ne arsim.

Me kete rast Prefekti uroj edhe festen e 8 Marsit per te gjithe nenat dhe motrat e Qarkut Kukes duke ju uruar shendet jete te gjate e lumturi ne familjet e tyre.

Ne fund u shperndanë disa mirenjohje per mesues te dalluar nder vite dhe qe tani jane ne pension.