AKTIVITETE TE MUAJIT ANTITRAFIK

Ne baze te detyrave ligjore te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes,ne kuader te Muajit Tetor 2016 i shpallur si Muaji Antitrafik,si dhe ne baze te kalendarit te miratuar nga Kordinatori Kombetar Antitrafik ne Qarkun tone u zhvilluan nje sere aktivitetetesh me teme Luften Kunder Trafikimit te Personave dhe konkretisht:

Me date 10.10.2016 u zhvillua ne shkollen e mesme “Havzi Nela” Kukes nje takim e bisede me nxenes,mesues,sociologe e psikologe mbi punen e perditshme ne luften kunder fenomenit te trafikimit ne shkolla.Ne takim moren pjese edhe punonjes te Drejtorise se Sherbimit Social Shteteror Kukes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *