AKTIVITETE TE MUAJIT ANTITRAFIK

Ne baze te detyrave ligjore te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes,ne kuader te Muajit Tetor 2016 i shpallur si Muaji Antitrafik,si dhe ne baze te kalendarit te miratuar nga Kordinatori Kombetar Antitrafik ne Qarkun tone u zhvilluan nje sere aktivitetetesh me teme Luften Kunder Trafikimit te Personave dhe konkretisht:

Me date 26.10.2016 u zhvillua me shkollen e mesme Bushtrice nje takim me nxenesit e viteve te para ku u diskutuan nje sere te dhenash dhe shenjash me te cilat duhet te njihen nxenesit per te kuptuar rastet e nje viktime apo viktime te mundshme ne rrisk trafikimi.Fenomeni edhe pse eshte shume pak i perhapur ne kete zone njihej mire nga nxenesit fale kjo edhe punes se mire te mesuesve dhe drejtuesve te kesaj shkolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *