Me date 29.11.2016 Prefekti i Qarkut z Morina mori pjese ne nje ceremoni perkujtimore (Homazhe dhe Vendosje Kuroresh) ne Varrezat e Deshmoreve te Atdheut ne Kukes duke mbajtur edhe nje fjale pershendetese ne respekt dhe ne nderim te te reneve per clirimin e atdheut.Ne kete takim ishte i pranishem edhe deputeti z Vexhi Mucmataj.

Ne keto aktivitete te organizuara z Liman Morina percolli tek te pranishmit ne keto ceremoni pershendetjet dhe urimet me te mira per festat e 28 dhe 29 Nentorit duke theksuar se keto festa jane historike per vlerat qe ato mbajne ne vetvehte dhe jane pjese e historise sone kombetare.