Pas një viti përkujtojmë me dhimbje viktimat e tërmetit të 26 nëntorit 2019.
Në të njëjtën kohë shprehim respekt e mirënjohje për zjarrëfikësit, e veçanërisht për zjarrfikësit e bashkisë Kukës qē kontribuan në Thumanë, punonjësit e policisë shtetit, Forcat e Armatosura, bluzat e bardha të cilët me përkushtim dhe sakrificë kontribuan për shpëtim jetësh në këtë fatkeqësi natyrore.
Mirënjohje dhe rrespekt edhe për zjarrëfikëset e vendeve mike që kontribuan profesionalisht.