Panairi  ’’Dhia e Hasit 2018’’ 

Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca si dhe Pergjegjesi i Sektorit te Monitorimit te Kompetencave Vendore dhe Funksioneve te Deleguara z.Ilmi Lisha, me date 07.07.2018 moren pjese ne Panairin e Dhise se Hasit 2018.
Ky panair i pervitshem u organanizua nga Bashkia e Hasit dhe program SARED dhe u zhvillua ne bjeshket e Pashtrikut, me pjesemarrjen e shume blegtoreve qe mbareshtrojne dhinë e Hasit. Te pranishmit ne kete aktivitet i pershendeti dhe z.Kuçana i cili u premtoi blegtoreve mbeshtetjen e institucionit dhe te Qeverise Shqiptare per shtimin e numrit te krereve.
Pas zhvillimin te parakalimit te tufave te dhive dhe perzgjedhjes se elementeve me te mire per te pranishmit u shtrua nje dreke, dhe u dha nje koncert artistik nga grupi ‘’Hasi i Kosoves’’.