Aktiviteti i fundit i planifikuar per tu realizuar ne kuader te sensibilizimit ne shkollat e qarkut tone per Muajin Tetor ishte nje aktivitet qe u organizuar nga TTAT ne shkollen e bashkuar 9 Shtatori Topojan.
Ne kete aktivitet i cili u organizua nen kujdesin e drejtorit te shkolles z.Shkelzen Islami foli per rendesine e fushates z.Abdulla Domi Koordinator i Pergjithshem i Prefektures Kukes,ndersa bashkebisedimi u zhvillua ne mes nxenesve dhe specialistes se Drejtorise Rajonale te Sherbimit Social Shteteror znj Besarie Geca.
Aktiviteti u percoll me shume interes nga nxenesit dhe mesuesit dhe motoja e kesaj fushate vazhdon te jete.
#bashkëjadalim dhe #stoptrafikimit.