Me date 05.09.2015.Grupi i Punes i Emergjencave Verore te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes verifikoi dhe ndoqi nga afer punen e punonjesve te PMNZSH-se,te punonjesve te Sherbimit Pyjor si dhe te Inspektoriatit te Pyjeve te cilet te ndihmuar edhe nga banoret e fshatrave te Njesise Administartive Surroj punuan dhe bene te mundur venjen nen kontroll te zjarreve te shfaqura ne kete Njesi.Duhet theksuar se te gjithe keto trupa te angazhuar kane nderhyre ne keto vatra zjarri te shfaqura gjate nje jave sepse per shkak te vapes se madhe dhe te mjedisit kullosor pati nje perhapje te madhe te vatres se zjarrit dhe pati shume veshtirersi ne menaxhimin e tij.Duhet thene se demet nuk ishin shume te medha sepse pjesa me e madhe e djegur ishte masiv kullosor.Pati mbeshtetje edhe nga organet e rendit ne percaktimin e shkaqeve te renjes se zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *