Me date 15.10.32018 ne zbatim te kalendarit mujor,u zhvillua nje takim ne shkollen 9 vjeçare “Ali Podrimja” ne Bashkine Tropoje.Ne kete shkolle me inisiativen e vete nxeneseve u zhvillua nje ore e hapur me tematike”Luften kunder Trafikimit te Personave” Nje aktivitet per tu pasur zili per nga menyra e organizimit dhe e zhvillimit ne kete shkolle.

Merrnin pjese ne kete aktivitet z Abdulla Domi Kryetar i TTAT,Z Selman Geca dhe Granit Kurmekaj Nenprefekt te rretheve Has dhe Tropoje,Perfaqesuesi i DAR Kukes z Fitor Ollomani,Perfaqesues te ZA Tropoje si dhe te ftuar te tjere mesues dhe nxenes te kesaj shkolle Aktiviteti ishte pregatitur ne forme tregimi dhe poezish si dhe pati nje prezantim me slajte.Pershendeten ne kete takim z Abdulla Domi dhe z Granit Kurmekaj te cilet falenderuan drejtorine e shkolles dhe mesuesit e nxenesit qe kishin pregatitur takimin dhe dhane porosi per te vazhduar impenjimin e kolektivit te shkolles per nje pune akoma me kembengulese ne te ardhmen.per evidentimin e rasteve dhe parandalimin e fenomenit te trafikimit.Ne fund te takimit te pranishmit i pershendeti drejtoresha e kesaj shkolle znj Hajrie Hoxha e cila falenderoi te pranishmit ne kete takim dhe garantoi se kjo shkolle do ta kete perparesi trajtimin e luftes kunder trafikimit te personave edhe ne te ardhmen.