Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana inspektoi punimet që po vazhdojnë me ritme të shpejta sipas grafikut nē Aeroportin e Kukësit.
Sipas inxhinierit z. Skënder Iseberi i cili ndjek zbatimin e punimeve ku po punohet në të gjitha pjesët e këtij Aeroporti si në pistë, terminal, parking makinash, Doganë, Komisariatin e Policisë, me dhjetra kamiona dhe forca krahu pune.
Gjithashtu Drejtoria e OSHEE Rajoni Kukës me fondet e veta ka bërë ç’vendosjen e linjës 10 KW e cila ishte në zonën e Aereportit dhe u çvendos anës rrugës nacionale Kukës -Bushtricë, e furnizon me rrymë elektrike NJ A Bicaj,Ujmisht.