Inspektime pune të ndryshme të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

Me datë 17.09.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje inspektim ne vendin ku do te paguhet tarifa e rruges se kombit (Tolli) meqenese sot ka filluar te aplikohet kjo tarife per te gjkthe perdoruesit e rruges.Tarifa per te gjithe shoferet banore te Qarkut Kukes qe banojne dhe kane te rregjistruar automjetet e tyre ne DRSHTRR Kukes do te paguajne vetem 100 leke.
Gjate ketij inspektimi tek tolli u vu re se gjjthshka po ecen mire pa probleme dhe pa rradhe te medha.Prefekti porositi qe te merren masa per te mos u krijuar rradhe te gjata dhe te merzitshme per qytetaret dhe kerkoi angazhim maksimal te punonjesve te ketij sherbimi.Po keshtu sot z Kuçana zhvilloi nje takim me drejtuesit e deges se dogbanes ne Morin dhe inspektoi punen qe po behet nga punonjesit ne kete dogane.Edhe ne kete takim Prefekti Kuçana porositi qe te mbahet paster dhe ne menyre te rregullt pika doganore si paraqitje e pare ne prezantimin e shtetit shqiptar dhe la detyra e porosi per te permiresuar punen dhe gjendjen ne kete pike doganore.