Me date 29.04.2016 Grupi i Punes i Emergjencave Civile te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes i kryesuar nga kryetari i Grupit te Punes e Sekretar i Pergjithshem i Institucionit z Abdulla Domi ka zhvilluar nje inspektim ne segmentin rrugor Kukes-Shishtavec.Mbas nje sinjalizimi se nje masiv shkembor ka rreshqitur ne vendin e quajtur “Ura e Nimqes” ky grup pune menjehere ka udhetuar drejt vendit te ngjarjes dhe ka pare nga afer masivin qe kishte bllokuar rrugen nacionale Kukes-Shishtavec.Ne kete shembje kishte filluar puna menjehere nga ana e firmes sipermarrese qe kane akoma pa dorezuar tek perfaqesuesit e Fshzh-se segmentin pas ndertimit dhe asfaltimit qe i  kane bere kesaj rruge.U dha porosi per vazhdimin e punes per pastrimin e segmentit nga kjo rreshqitje dhe te marren masa per garantimin e jetes se qytetareve dhe te sigurise se levizjeve te mjeteve per levizje ne kete aks rrugor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *