Sot me 12.10.2020 në bashkinë Has u bë inagurimi i fillimit të punimeve të ndērtimit të një pallati, me 38 hyrje për strehimin me banesa sociale të qytetarëve të pastrehë të bashkisë Has.
Në këtë ceromoni mori pjesë Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, Drejtori i Përgjithshëm i E.K.B. Tiranë z. Stefan Çipa, Kryetari i Bashkisë Has z. Liman Morina, Drejtori i EKB Qarkut Kukës znj. Nazmije Mustafa, N/Kryetari i bashkisë Has z. Flamur Thaçi N/Prefekti i Hasit z.Selman Geca, Firma “LALA” me President z. Jonuz Lala e qytetarë të tjerë të qytetit Krumë.
Ky pallat është 8 katësh dhe ka vlerën 102.915.651 lekë pa TVSH.
Afati i mbarimit të punimeve është 10 muaj.
Me mbarimin e tij E.K.B. do të ndërtojë dhe pallate të tjera për strehimin e familjeve të pastreha me banesa sociale.