Për të gjithë besimtarët e besimit katolik, Gëzuar festën e Pashkëve, qofshin Pashkë të bardha me fat e mbarësi për çdo familje.
Forca dhe besimi mbizotërofshin mbi këtë pandemi të vështirë…!