Sot me dt. 28/11/2020 në sheshin kryesor të qytetit të Kukësit në menyre ceremoniale dhe simbolike u ngrit flamuri Kombëtar.
Në këtë ceremoni morën pjesë Prefekti i Qarkut, N/Kryetari i bashkisë, Kryetari i Këshillit të Qarkut, Kryetari i Organizatës së Veteranëve të luftës Nacional Çlirimtare. Ndryshe nga vitet e tjera, duke respektuar protokollin e shëndetësisë, formati i ceremonialit nuk lejonte grumbullimin e qytetarëve për të festuar.
🇦🇱🇦🇱🇦🇱