Sot me date 07.12.2020 nën drejtimin e Prefektit te Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana u organizua ceremonia për dhënien e çertifikates “Dëshmor i Atdheut” pas vdekjes z. Ymer Hajrullah Cengu, duke respektuar protokollin e Ministrise Shendetësisë e Mbrojtjes Sociale , morën pjese Zv/Ministri i Mbrojtjes z. Petro Koçi, kryetari i Org. Veteranëve te Rrethit Kukes z. Enver Onuzi, kryetari i Organizates së Deshmoreve te Rethit Kukes z.Agim Braha dhe pjestare te familjes së dëshmorit