PREFEKTI I QARKUT KUKES

Ceremoni me rastin e perfundimit te punimeve te rruges Shishtavec-Dragash

Me date 22.05.2018 ne piken Doganore Shishtavec-Dragash ne Kukes u be inagurimi i rruges automobilstike qe lidh fshatrat e Shishtavecit Shqiperi dhe te Dragashit ne Kosove.Ky investim i Bashkimit Europian ne kuader te investimeve nderkufitare sherben per lidhjen dhe funksionimin sa ne komod te qytetareve te dy aneve te kufirit.
Ne kete inagurim merrnin pjese, shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë,Nataliya Apostolova , Zv Kryeministri i Republikes se Kosoves  Z Fatmir Limaj ,Ambasadori i Shqiperise ne Kosove z Qemal Minxhozi si dhe personalitete te tjera politike dhe publike.
Merrte pjese ne kete ceremoni edhe Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana i cili falenderoi BE per investimin e bere dhe kerkoi qe projekte te tjera financohen ne te ardhmen.
Folen ne kete ceremoni edhe znj Apostolova dhe Ambasadori z Minxhozi te cilet theksuan se investime te tjera do te financohen ne vitet ne vazhdim.