Ceremoni me rastin e « Festës së Shkëlzenit » në Bashkinë Tropojë.

Me date 07.08.2018 ne lartesine e malit te Shkelzenit ne Bashkine Tropoje u zhvillua “Festa e Shkelzenit”,nje feste bektashiane qe zhvillohet cdo vit në të njejtën datë.
Merrte pjese ne kete ceremoni edhe Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana,Kryetari i Bashkise Tropoje z Besnik Dushaj si dhe shume personalitete zyrtare e fetare si dhe banore te zones.
Kjo feste organizohej nga bashkia Tropoje dhe ne qender te saj kishte promovimin e vlerave turistike dhe miresine qe kane shfaqur nder vite keto vende te shenjta ne te mire te njerezimit dhe banoreve te kesaj zone.Folen ne kete ceremoni festive z Besnik Dushaj dhe z Zenel Kuçana.
Kjo ceremoni u shoqerua me nje koncert te bukur dhe te pasur artistik si dhe pati nje panair te gatimeve tradicionale te zones e cila shquhet per kulinarine e pasur dhe te shendetshme.
Duke organizuar sa me shume ceremoni te tilla le te punojme te gjithe per te promovuar turizmin malor dhe ate fetar duke ftuar ne kete menyre nje numer sa me te madh turistesh e duke ndikuar keshtu ne permiresimin e gjendjes ekonomike te banoreve te qarkut tone.

Tropojë 07.08.2018