Sot ne ambiente e Radio Kukesit u zhvillua  nje emision eskluziv ne lidhje me punen e bere deri tani dhe vazhdimin e aktiviteteve te organizuara nga ana e TTAT Kukes gjate ketij muaji.

Ne kete emision te drejtuar nga redaktorja Ola Veliu u be prezent rendesia e zhvillimit te tyre si dhe kalendari i aktiviteteve me takimet e zhvilluara deri tani dhe ato qe do te zhvillohen deri ne fund te muajit Tetor.

Nga ana e Koordinatorit te Pergjithshem te Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi u be nje panorame e asaj çfar perfaqeson KRAT dhe TTAT si dy organizma brenda Institucionit tone.

Nderkohe nga specialistja e Drejtorise Rajonale te Sherbimit Social Shteteror Kukes znj Besarie Geca u prezantua me ne detaje se cfare eshte fenomeni i trafikimit dhe cilet jane grupet shoqerore me te rrezikuara nga ky fenomen.

Ne emer te Tryezes Teknike Antitrafik Kukes falenderojme stafin e Radio Kukesit per mundesine e dhene ne sensibilizimin e qytetareve ne luften kunder fenomenit te trafikimit te personave.

Ishte nje mundesi e mire per te dhene mesazhet se i duhet thene :

 

“STOP TRAFIKIMIT” dhe se  “BASHKE JA DALIM”.