Sot me dt 16 01.2020 u zhvillua “Analiza vjetore 2019″e Administratës së Prefektit të Qarkut Kukës.
Në këtë analizë mori pjese edhe zj. Jonarda Çurku nga Drejtoria e Çështjeve Vendore dhe Funksioneve të Deleguara në Ministrinë e Brendshme.
Prefekti z.Zenel Kuçana në fillim të analizës beri nje përmbledhje të shkurtër mbi punën e bërë bashkë me Administratën per vitin 2019 në Qarkun e Kukësit.
Raportin mbi analizen vjetore te administrates se Prefektit e mbajti Pergjegjesi i MKV dhe FD , njeheresh dhe Koordinatori i Pergjthshem ( i komanduar) z.Ilmi Lisha.
Ne këtë analizë diskutuan N/Prefektet e Tropojes dhe Hasit si dhe pergjegjesit e sektoreve dhe te zyrave te administrates së Prefektit.
Kete analizë e përshendeti perfaqesuesja e Ministrisë Brendshme zj. Jonalda Çurku.
Në fund Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana dha detyra konkrete per çdo sektor dhe zyrë për realizimin e detyrave në zbatim të programit të Qeverisë për vitin 2020.