Me date 28 Nentor 2016 Prefekti i Qarkut Kukes z.Liman Morina mori pjese dhe pershendeti ne emer te Qeverise Shqiptare ne nje aktivitetet qe u organizua nga ana e Prefektures Kukes ne bashkepunim me Bashkine Kukes dhe Komitetin e Veteraneve te Rrethit mbajtur ne Pallatin e Kultures “Hasan Prishtina” me rastin e 28 Nentorit Dites se Flamurit.Pas aktivitetit te zhvilluar ne Pallatin e Kultures  Prefekti i Qarkut z Liman Morina shtroi per Veteranet dhe Pasardhesit e Familjeve te Deshmoreve edhe nje koktej ne sallen e takimeve te Institucionit.

Ne keto aktivitete te organizuara z Liman Morina percolli tek te pranishmit ne keto ceremoni pershendetjet dhe urimet me te mira per festat e 28 dhe 29 Nentorit duke theksuar se keto festa jane historike per vlerat qe ato mbajne ne vetvehte dhe jane pjese e historise sone kombetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *