REPUBLIKA E SHQIPËRISË

PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Aktivitet perkujtimor per nder te patriotit Ramadan Zaskoci.

Me rastin e festive te nentorit me date 27.11.2017 ne fshatin Mamez te Njesise Administrative Kolsh Bashkia Kukes u organizua nje perkujtimore per nder te patriotit lumjan dhe prijesit te dheut te viteve 1903-1905 Ramadan Zaskoci i cili ne moshen 18 vjeçare vrau telegrafistin personal te Memet Ali Pashes.

Ne kete aktivitet perkujtimor merrnin pjese edhe koordinatori i Prefektures z Abdulla Domi,Drejtori i Dar Kukes z Skender Ahmeti veterane dhe pas-ardhes te familjeve te deshmoreve,familjare te patriotit dhe te ftuar te tjere.

Fjalen e rastit e mbajti drejtori i shkolles z Azem Mustafa ndersa pershendeten z Domi,z Enver Onuzi nga Komiteti i Veteraneve te rrethit,znj Vera Istrefi nga lidhja e shkrimtareve dhe artisteve dega Kukes,si dhe familjarë.

Me kete rast nga shkolla qe mban emrin e patriotit te shquar Ramadan Zaskoci u dha nje program i pasur artistik,si dhe nga familjaret u shtrua nje koktej.