📌Ishte kënaqësi që bashkë me Drejtuesin Politik z. Pandeli Majko, Kryetarin e Bashkisë z. Safet Gjici, Deputeten znj. Gerta Duraku, Ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë z. Qemal Minxhozi, zhvilluam sot një takim shumë vëllazëror me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z. Albin Kurti.
Gjatë takimit disktuam për çështje të rëndësishme në lidhje me zhvillimet politike si dhe rritjen e bashkëpunimit në nivel institucional, zbatimin e shumë projekteve të përbashkëta në interes të Shqiptarëve.