TAKIM ME ORGANIN KËSHILLUES TË PREFEKTIT TË QARKUT PËR SIGURINE RRUGORE NË QARKUN KUKES
 
Me datë 05.02.2020 Prefekti Qarkut Kukës mblodhi dhe diskutoi me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut për, sigurinë rrugore në Qark.
Në këtë takim morën pjesē antarēt e Organit Këshillues si:
Kryetari i Bashkisë Tropojë Rexh Byberaj, Kryetari i Bashkisë Has z Liman Morina, Sekretari i Përgjithshëm i Bashkisë Kukës z. Agron Hoxha, Drejtori Vendor i Policisë së Qarkut Kukës z Zef Laska e antarë tê tjerë.
 
Në këtë takim morën pjesë të ftuar: Shefi i Sigurisë Rrugore në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit z. Skënder Ismaili, Shefi i Njësisë së Autostradës Milot-Gryk-Morinë z. Gramoz Dafku, Shefi i Sektorit të Policisë Rrugore në D.V.P. Kukës z.Robert Ibrahimi, Shefi i Seksionit të Policisë Rrugore në DVP Kukës z. Rrustem Mazrreku, Drejtues të Policisë bashkiake Kukes,Tropojë, Has, drejtues të Urbanistikës të bashkive Kukës,Tropojë dhe Has etj
Në këtë takim Drejtori Vendor i Policisë Qarkut Kukës z Zef Laska prezantoi në Powerpoint punën e bërë nga sektori i qarkullimit rrugor në Qarkun e Kukësit.
Në fund të takimit Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana dha disa detyra kryesore për rritjen e sigurisë rrugore në Qarkun e Kukësit.

.