Sot me 06/11/2020 në ditën e 76-vjetorit të krijimit të Brigadës 25 Sulmuese në Tropojë, duke zbatuar masat e protokollit të shëndetësisë, u vendosën kurora me lule nga:
Prefekti i Qarkut Kukës, përfaqësues nga bashkia Tropojë, N/Prefekti i Hasit, përfaqësues nga Organizata e Veteranëve të Tropojës dhe nga PS Tropojë.
Lavdi dëshmorëve dhe luftëtarëve të Brigadës 25-Sulmuese dhe drejtuesve të saj; Veli Doçi e Nuri Arapi.