Forcat e Armatosura Shqipëtare festuan 107- vjetorin e krijimit të tyre.
Këtë përvjetor ata e bëjnë duke kontribuar në ndihmë të popullsisë pas tërmetit të nëntorit 2019’.
Respekt dhe mirënjohje për të gjithë pjestarët e Forcave të Armatosura, pjesa më dinjitoze dhe e pastër e shoqërisë tonë.