Me date 10.12.2015 Prefekti i Qarkut Kukes z.Liman Morina zhvilloi nje takim me drejtuesit kryesorë qe merren me rendin dhe sigurine publike ne zbatim te urdherit te Kryeministrit z.Rama per marrjen e masave ne funksion te rritjes se masave ne luften kunder terrorizmit.

Ne takim ishin te pranishem drejtuesit e SHISH, Drejtorise se Policise Vendore te Qarkut, Drejtorise Kufirit dhe Migracionit, Drejtuesve te Doganes, Aeroportit, Drejtuesve te Bashkive si dhe drejtuesve te Ujesjellesve. Ne kete takim u dhane porosite qe keto institucione te rrisin ne nje nivel akoma me te larte shkallen e gadishmerise per luften kunder terrorizmit. Ne funksion te ketij takimi te gjithe drejtuesve ju derguan nga ana e institucionit te Prefektit Planet e masave te detajuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *