Sot 8.12.2020, Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana prezantoi Drejtorin e ri të Drejtorisë Rajonale të Shërbimit Social Shtetëror z. Fadil Morina .
Prefekti i Qarkut e falenderoi ish Drejtorin Rajonal të Shërbimit Social Shtetëror zj. Migena Gjici për bashkëpunimin dhe punën e bërë deri tani.
Në takim Prefekti i Qarkut dha detyra konkrete:
• Impenjim maksimal për njohjen e gjendjes , duke vepruar pastsj ne zbatim te ligjit.
• Çdo personi që i takon përkrahja sociale duhet ta marrë atë.
• Të shmangen abuzimet, personave që nuk u takon përkrahja sociale nuk duhet ta marrin atë.