Përvjetori i shpalljes së pavarësisë, festa e Flamurit këte vit na gjen të goditur nga një tëmet i fortë që mori shumë jetë njerëzish.
Kërkohet mbështetje dhe solidaritet nga të gjithë shqipëtarët kudo që janë që të tejkalojme këtë goditje të natyrës.