Sot 16.11.2020 nga Prefekti dhe administrata ju urua 60-vjetori i lindjes përgjegjësit të sektorit të Zhvillimit Urban, z. Shefki Cenaj. Në shenjë respekti z. Cenaj iu dhuruan disa dhurata simbolike.