Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/ultimate-tables/init.php on line 825

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Richer_TinyMCE_Shortcodes has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/tinymce/tinymce-shortcodes.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sidebar_generator has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/sidebar-generator.php on line 29

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_embed has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/embed.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_facebook has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/facebook.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_flickr has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/flickr.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_instagram has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/instagram.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_sponsor has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/sponsor.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_contact has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/contact.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_portfolio has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/portfolio.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_latestposts has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/latestposts.php on line 4

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Kontakt | Prefekti i Qarkut Kukës - Kontakt – Prefekti i Qarkut Kukës

Rreth Nesh

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh.
Prefektura e Qarkut të Kukësit përbehet nga 3 bashkitë: Kukës,Tropojë dhe Has.
Territori i Prefekturës së Qarkut të Kukësit kufizohet në verilindje dhe deri në lindje me Kosovën, në jug me Qarkun e Dibrës, në jugperëndim me Qarkun e Lezhës, në perëndim me Qarkun e Shkodrës dhe në veriperëndim me Malin e Zi.

Kontakt

Sekretaria e Institucionit

Telephone: 02422 2378
Adresa e email te prefektures: prefekti.kukes@mb.gov.al
Adresa e email e sekretarit te pergjithshem: domiabdulla@gmail.com

 

Prefektura E Qarkut Kukes

Adresa: Sheshi "Skënderbej"
Email:  prefekti.kukes@mb.gov.al
Web: http://prefekturakukes.gov.al/