60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

17

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

1-Me date 12.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne Hidrocentralin e Fierzes Tropoje me rastin e 40 vjetorit te inagurimit te fillimit te punes se këtij hidrocentrali.Me kete rast u zhvillua nje koktej nga ana drejtuesve te ketij hidrocentrali si dhe u inspektuan salla e komandimit dhe ambientet e tjera te kesaj vepre.

Po me kete date Prefekti Kuçana mori pjese ne aktivitetin e zhvilluar ne sheshin para pallatit te kultures Tropoje

Read more

15

October

Luften kunder Trafikimit te Personave

 

Me date 15.10.32018 ne zbatim te kalendarit mujor,u zhvillua nje takim ne shkollen 9 vjeçare “Ali Podrimja” ne Bashkine Tropoje.Ne kete shkolle me inisiativen e vete nxeneseve u zhvillua nje ore e hapur me tematike”Luften kunder Trafikimit te Personave” Nje aktivitet per tu pasur zili per nga menyra e organizimit dhe e zhvillimit ne kete shkolle.

Merrnin pjese ne kete aktivitet z Abdulla Domi Kryetar i TTAT,Z Selman Geca dhe Granit Kurmekaj Nenprefekt te rretheve Has dhe Tropoje,Perfaqesuesi i DAR Kukes z Fitor Ollomani,Perfaqesues te ZA Tropoje si dhe te ftuar

Read more

12

October

Takime të zhvilluara në bazë të kalendarit të aktiviteteve të Muajit Tetor Antitrafik.

Takime të zhvilluara në bazë të kalendarit të aktiviteteve të Muajit Tetor Antitrafik.

 

Televizioni Kukës  Bisedë në studio Datë 03.10.2018.

Ne funksion te permbushjes se detyrimeve ligjore ,ne zbatim te detyrave te vena nga Koordinatori Kombetar Antitrafik,si dhe ne realizimit te aktiviteteve te pasqyruara ne kalendarin e miratuar,me date 03.10.2018 u zhvillua nje bisede ne studion me Kryetarin e Tryezes Teknike Antitrafik z Abdulla Domi dhe me 2 antare te kesaj tryeze znj Vera Istrefi dhe Elda Lushi.Ne kete bisede u pasqyrua edhe njehere puna e bere nga TTAT si

Read more

09

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës gjatë kësaj periudhe. Datë 09.10.2018.

 

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës gjatë kësaj periudhe. Datë 09.10.2018.

1-Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca, me date 02.10.2018 moren pjese ne nje takim te organizuar komisariatin e policise se Hasit,ne te cilen u be hapja e zyres se pritjes se qytetareve dhe e policimit ne komunitet,financim i Qeverise Suedeze.Ne kete takim merrte pjese edhe zv ambasadorja e Suedise ne Tirane.

2-Ne fund te muajit Shtator 2018 ne nje takim te vecante z Kuçana priti edhe perfaqeueset e Ministrise

Read more

04

October

Ceremoni me rastin e 74 vjetorit të formimit të brigadës së 24 Sulmuese në Bicaj.Datë 04.10.2018.

Ceremoni me rastin e 74 vjetorit të formimit të brigadës së 24 Sulmuese në Bicaj.Datë 04.10.2018.

Në përkujtim të 74 Vjetorit te formimit te Brigades se 24-Sulmuese Komiteti i Veteraneve te Lancl dhe Organizata e Familjeve te Deshmoreve te Bashkise Kukes organizuan ne fshatin Bicaj te Njesise Administrative Bicaj nje ceremoni perkujtimore tek lapidari qe e perkujton kete ngjarje.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin veteranë dhe pas-ardhës të familjeve të dëshmorëve ,nxënës shkollash , përfqesues të institucioneve qëndrore dhe vendore ,si dhe të rinj e të reja e ushtarakë.
Merrte pjesë në

Read more

01

October

Hapja e aktiviteteve që do të zhvillohen në kuadër të muajit Tetor Antitrafik. 01.10.2018

Hapja e aktiviteteve që do të zhvillohen në kuadër të muajit Tetor Antitrafik. 01.10.2018

Në kuader te muajit Tetor sot po ju sjellim ne vemendje se eshte hapur muaji i aktiviteteve ,ndaj po riaktivizojme edhe faqen në fb të “ Tryezës Teknike Antitrafik“ të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës pasi zyrtarisht muaji Tetor është i shpallur nga Koordinatori Kombëtar si Muaji Antitrafik.Me rastin e hapjes së aktiviteteve që do të zhvillohen në të gjithë Qarkun Kukës për Muajin Tetor Antitrafik,ju bëjmë një thirrje qytetare dhe njerëzore që ti bashkoheni sa

Read more

30

September

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

Në Institucionin e Prefektit në fund të muajit Shtator 2018 u organizua takimi i radhës dhe i fundit për këtë vit i Task-Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit, në të cilën u bë një bilanc i punës së bërë nga të gjithë institucionet e përfshira në këtë Task-Forcë.
Prefekti i Qarkut Kukës, në cilësinë e kryetarit të kësaj Task-Force përgëzoj angazhimin dhe punën e bërë nga strukturat e policisë dhe organeve të tjera ligjzbatuese dhe

Read more

26

September

Takimi i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Kukës. 26.09.2018.

Takimi i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Kukës. 26.09.2018.

Me datë 26.09.2018 ora 11.00 në Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit per te bere analizen e punes se ketij komiteti gjate sezonit turistik veror qe sapo mbyllem.
Takimi u zhvillua nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana.Ne kete takim merrte pjese edhe zv Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z Hajrulla Çeku si dhe perfaqesuesja e kesaj Ministrie znj Jorida Labi si dhe te gjithe antaret e Komitetit Rajonal te

Read more

26

September

Takim i Task Forcës për përmiresimin e treguesve të pagesës së Energjisë Elektrike.

Takim i Task Forcës për përmiresimin e treguesve të pagesës së Energjisë Elektrike.

Me date 26.09.2018 ora 12.00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluar takimi i rradhes i Task forces per permiresimin e arketimeve dhe uljen e nivelit te humbjeve ne sistemin e shperndarjes se energjine elektrike.Edhe ky takim u drejtua nga Prefekti i Qarkut z Kuçana e cili theksoi se nga te dhenat qe disponohen ka permiresim te ndjeshem ne te dhenat per pagesat e faturave te energjise elektrike kete muajin e fundit.Ai kerkoi nga drejtuesit e

Read more

17

September

Inspektime pune të ndryshme të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

 

Inspektime pune të ndryshme të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

Me datë 17.09.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje inspektim ne vendin ku do te paguhet tarifa e rruges se kombit (Tolli) meqenese sot ka filluar te aplikohet kjo tarife per te gjkthe perdoruesit e rruges.Tarifa per te gjithe shoferet banore te Qarkut Kukes qe banojne dhe kane te rregjistruar automjetet e tyre ne DRSHTRR Kukes do te paguajne vetem 100 leke.
Gjate ketij inspektimi tek tolli u vu re se gjjthshka po ecen mire pa probleme

Read more