60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

10

December

Aktivitete të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës Dhjetor 2018

Aktivitete të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës Dhjetor 2018

Me date 28.11.2018 ne Prishtine , Ambasadori i Shqiperise ne Kosove z. Qemal Minxhozi organizoi nje pritje me rastin e 106 vjetorit te shpalljes se pavaresise se Shqiperise. Moren pjese ne kete pritje te zhvilluar Kryetari i Kuvendit te Kosoves z Kadri Veseli,Kryeministri i Kosoves z Ramush Hajredinaj ,Ministra, Ambasadorë  , Atashe ushtarak etj.Merrte pjese ne kete ceremoni dhe Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.Pritja kaloi shume bukur.

2-Me date 04 dhjetor 2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel

Read more

29

November

Takim dhe ceremoni zyrtare në nder të festave të 28-29 Nëntorit 2018.

Takim dhe ceremoni zyrtare në nder të festave të 28-29 Nëntorit 2018.

Ne kuader te festimeve te festave zyrtare me date 28 Nentor 2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese dhe pershendeti ne emer te Qeverise Shqiptare ne nje aktivitetet qe u organizua nga ana e Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes ne bashkepunim me Komitetin e Veteraneve te Rrethit.Ky aktivitet u mbajt ne Pallatin e Kultures “Hasan Prishtina” me rastin e 28 Nentorit Dites se Flamurit dhe moren pjese perfaqesues te degeve territoriale,ushtarake,veterane

Read more

22

November

Vizitë pune në Institucionin e Prefektit të Qarkut Dibër. Peshkopi 22.11.2018

Vizitë pune në Institucionin e Prefektit të Qarkut Dibër.  Peshkopi 22.11.2018

Në kuader te komunikimit nderistitucional dhe te shkembimit te eksperiences ne mes Institucioneve te Prefektit me date 22.11.2018 ishim ne Peshkopi se bashku me Prefektin e Qarkut z Kuçana,2 Nenprefektet e Qarkut z Selman Geca dhe Granit Kurmekaj si dhe 5 Pergjegjesat e Sektoreve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes te cilet me ftese te Prefektit te Qarkut Diber z Nexhbedin Shehu zhvilluam nje takim per shkembim eksperience ne funksion te rritjes se performances se

Read more

19

November

Takime të Prefektit të Qarkut, inspektime në terren dhe pjesmarrje në ceremoni festive.

 

Takime të Prefektit të Qarkut, inspektime në terren dhe pjesmarrje në ceremoni festive.

1-Me date 14.11.2018 ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluan takime te vecanta me drejtues te Institucioneve te ndryshme ne nivel vendor si dhe me drejtues te degeve territoriale ne te cilat u raportua per punen e bere gajte muajit Tetor dhe fillim Nentori si dhe u be nje parashikim edhe per detyrat ne te ardhmen.Nga ana e Prefektit te Qarkuit Kukes u kerkua nje pune e vazhdueshme per permbushjen e detyrave

Read more

17

November

Ceremoni zyrtare e ri-varrimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut Enver Grosha.

 

Ceremoni zyrtare e ri-varrimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut Enver Grosha.

Me date 17 Nenotr 2018 ne hollin e Pallatit te Kultures “Hasan Prishtina”Kukes u organizua ceremonia e rivarrimit te eshtrave te Deshmorit te Atdheut Enver Grosha.Merrte pjese ne kete ceremoni zyrtare Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana,Kryetari i Keshillit te Qarkut z Abedin Oruçi,Sekretari i Pergjithshem i Bashkise Kukes z Bujar Muçmataj si dhe shume kolegë ish-ushtarake,veterane,pas-ardhes te familjeve te deshmoreve qytetare kuksianë si te ftuar te shumte Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi

Read more

06

November

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana . Nëntor 2018.

 

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana . Nëntor 2018.

1-Takim me alpinistë të Republikës së Kosovës vizitë në bjeshkët e Shishtavecit. 05.11.2018.
Me dt 05.11.2018 ,një grup prej 50 vetash organizuar nga Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste  (SHBA) Gjilan Kosovë ishin vizitor në parkun natyror Korab-Koritnik, zona Shishtavec  Kukës. Grupi u prit dhe u përshëndet edhe nga  Prefekti i Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana te ura mbi lumin Luma. Më pas grupi u shoqërua nga punonjës të ADZM  dhe të policisë. Deri në Shishtavec udhëtimi u bë me autobuz. Në

Read more

05

November

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Ne kuader te festimeve te “Vitit te Skenderbeut”me inisiativen e Prefektit te Qarkut Kukes z Zenel Kuçana me date 05.11.2018  u zhvillua nje takim me disa nga sportistet veteranê elitarë te Kukesit.Ishin nje plejade e tërë sportistesh pothuajse nga te gjitha llojet e sportit ( mundje, ski , futboll, volejboll, basketboll, alpinizem ,shah etj.) që moren pjese ne kete ceremoni te thjeshtë. Prezantimin në slajte te materialit te pregatitur e beri Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te

Read more

01

November

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

 

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

1-Me date 26.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne shkollen 9 vjecare “Riza Spahiu”ne Kukes me rastin e 25 vjetorit te kesaj shkolle.Mernin pjese ne kete takim edhe drejtues te institucioneve vendore ,te pushtetit lokal si dhe prinder e mesues.Ne kete takim z Kuçana pershendeti te pranshmit dhe ju uroj stafit pedagogjik te shkolles suksese ne detyren e larte te formimit te brezit te ri me dije.

2-Me date 30.10.2018 z Kuçana

Read more

31

October

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

 

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

Me date 30 dhe 31 Tetor 2018 Qeveria Shqiptare organizoi takime dhe mbledhjen e saj ne Qarkun Kukes.Me date 30.10.2018 ora 16.00 Kryeministri Edi Rama I shoqeruar nga Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje takim ne bashkine e Hasit ne nje degjesë publike ne lidhje me punen e bere nga e qeverise shqiptare ne funksion te denoncimeve te ardhura ne portalin “Per Bashkeqeverisjen me Qytetaret”.Ne kete takim kryeministri paraqiti shembuj te qytetareve qe ishin ne

Read more

29

October

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

 

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes me date 29.10.2018 u zhvillua takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile me antaret e ketij komisioni.Ne kete takim z Kuçana pasi beri nje paraqitje te situates se EC ne shkalle Qarku kerkoi nje informacion për gjendjen aktuale dhe për të masat e duhura per te perballuar me sukses situaten qe mund te krijohet nga dimri qe po afron dhe nga bllokimi rrugeve.

Nga

Read more